Cikk

Tökéletes Körmök

Fájlok -, Redőző -, csiszolás, festés – kozmetikumok-szakemberek, tudom, hogy a körmök szép esze. Használja a tippeket akkor is!

Körmök szállított Megfelelően formában

foto3Körömvágók, vagy ollót, hogy egy körömlemez szó szerint nyomás alatt. Ez vezet a kis repedések osztott Körmök. A Nageltyp kiválasztott körömreszelő kárpitok a körmök lágyabb. Anya Wolany, a tanulás edző Fotó: a „Normál, erős körmök feilt csiszolópapírral – egy fájl formájában.

Ideális puha, törékeny körmök, az enyém Ralf tapasztalatok, amely kitölti a mikro-finom kristályok a legkisebb résekbe, ahol a fókák a köröm tip.” Fontos: Csak egy módon nem fájlokat, az oldalon, a központban, hogy a szélén a köröm nem szenved.

Soha nem közvetlenül fürdés után a fájlokat: vízzel érintkezve teszi a köröm duzzanat, ez megkönnyíti a repedések.

Ez a szög erőt ad

Szerkezet kiszárad a köröm porózus, mint egy szivacs. Az eredmény: törnek le könnyen. Dr. Rosaria, Irene, orvosi Igazgatója La Roche – Posay: „piperekészlet, valamint bevonatok a szilícium-az igazi alkotók a Rendkívül törékeny körmök. Szilícium-dioxid van jelen, a természet, a köröm, azonban nem elég.”

A változás során egy manikűr

Ma piros, holnap rózsaszín, holnapután az egész természet? Nem probléma, egy enyhe folyékony lengyel remover, hogy a köröm nem száraz. Sarah Beck, oktató edző KOCH: „Gyengéd folyékony körömlakk lemosó mentes aceton tartalmaz érdekel, anyagok, mint például édes mandula olaj, köröm, körömágy, még egy kis elkényeztetett.” Valami ilyesmi: pamut pad körömlakk állj meg szilárdan a lakkozott köröm, hogy nyomja meg a gombot. Öt másodperc alatt, hogy távolítsa el, nevezetesen, hogy a körömágy felé a tipp. Nem fordítva, mert különben a festék maradékok esik a kutikula alatt, majd csak sokkal karcolások eltávolítása. Ez viszont nem elég jó, mert a súrlódás okoz irritációt, érzékeny köröm felesleges.

Tudtad? 20% – a, a körmök gyorsabban nőnek a nyáron. Amellett, hogy a vérkeringést, táplálkozás, stressz, napfény is befolyásolja a növekedést.

Fogfehérítés

Köröm színe megváltozhat jobban reagál alatt világos kabátot. A körmök már elszíneződött, segít a kényszerű kirándulás egy speciális lakk. Susanne Krammer, make-up artist Rimmel London: „Először is, hogy a masszázs a felszínen a köröm peeling. Öblítés után, Szárítás fogfehérítés Fehérítő-lengyel.”

Tudtad? 33% – a, a nők Németországban rendszeresen festmény köröm, mert úgy vélik, hogy Szükséges volt.

Olyan ujjak, hogy egy jó ábra

A hosszú távú trend az a formája, mint egy Félhold gefeilte körmök, a gazdagok 2 milliméter be az ujja hegyét. Megfelel ez a forma a körmök minden színben. Azonban a szabály: Sötét színek vizuálisan rövidíteni a körmöt, élénk színek cheat rövid ujjai tovább. A szélessége a körmök kecsesebb, ha elmész, ha lakkozás az oldalán, néhány milliméter ingyenes. Szögletes körmök legjobb francia manikűr extrákkal. Stefan Schmid, sminkes, Max Factor: „egy természetes francia manikűr rajtam bézs vagy roséfarbenen lakk egyszer. Szárítás után át kell festeni a köröm tipp újra. Szóval ujjai karcsú, gyönyörű”.

Köröm Élelmiszer

Tápanyaghiány lehet az oka, törött, törékeny körmök. A megfelelő táplálkozás segít, hogy a körmök szép, erős: Jód elősegíti a növekedést (pl. hal, vízitorma), vas kisimítja (például sárgabarack, tojássárgája), szilikon teszi, hogy stabilabb (például, aszalt szilva, hagyma), h-vitamin erősíti a törékeny körmök (pl., szójabab, dió). Tanya Markert, termék Menedzser, DR. R. Pfleger („Bio-H-Tin”): „Abban az esetben, ha kevés a tápanyag, a szervezetnek szüksége van extra adag keratin kialakulását Biotin: 2,5 mg / nap, legalább hat hónapig.”

foto4

A festék alkalmazása tökéletesen

A pad ingyenes ecset kell, hogy legyen olyan lapos, mint lehetséges, lakk nexs. Amikor lakkozás, mindig van egy kis különbség a lakk, a kutikula, mert abban a pillanatban, a folyamat Elszarusodása még nem teljes. Az első bár a központ a köröm tipp oldalán az ágy, hogy elszakadjunk a köröm. Majd, illetve a bal, majd a jobb oldalon a képet. Borisz Entrup, make-up művész, a Maybelline Jade „kezét, mint szolgált, nem remeg, jobb, ha támaszkodik a könyöke. Ha akkor, de ha egyszer a szín megy vele, ezzel a legjobb, hogy száraz, különben foltok felszállás közben. Ez a vatta a folyadék eltávolítása lakk búvárkodás, hülye Színes pöttyös.” Ettől függetlenül, ha valaki gyakorolja, magát az egyszerű, nézd a francia körmök vagy összetett körmök, tökéletesen alkalmazható a körömlakk.

Fényes Igazgatóság

Polírozás, hogy sima fájl részecskék, a felszínen a köröm, hogy mikro-finom csiszolás. Hatása: a finom gyöngy fénye. Bettina Hill a fogadóiroda, köröm tervező LCN: „hetente Egyszer elegendő, azonban, mivel a polírozás viselkedik, mint egy peeling. Több csillogó körmök Nagelöl hozza, mert érdekel, anyagok szerepelni fog megfelelően.”

Tudtad? 90% – a az Amerikai nők majdnem olyan gyakori, köröm modellistin, mint a fodrász. Már csak 10 százalék.

Köröm megerősítése

Zselés körmök, profi a természetes köröm tervezése, egyre több. Marad a három-négy hétig a top formában. Akkor megállapították, szükséges, hogy töltse ki a felnőtt megközelítés. Silvia Troska, Alessandro Főnök: „Kifejezetten fény-gyógyítható gélek jár, mint egy testőr a természetes köröm! Dolgozik ragasztó nélkül, Tippek. A gél esik, mint egy film a köröm körül a köröm tipp, nincs hard edge még riasztóbb megközelítések. Pedig könnyen eltávolítható bármikor.” Csak az a bökkenő: az a tényező, a megszokás. Ki volt műköröm egy alkalommal, mindig valami, mert úgy néznek ki, csodálatos, jól érzi magát.