Cikk

Narancsbőr elleni harc: ez történt!

Csak a skála ment fel, illetve a combok alakult csúnya horpadás? A bőr hasonlít egy Narancsot? Akkor itt az ideje, hogy hívja a gyermek neve: Igen, cellulit. De ez nem ok a Kétségbeesés. ENNI OKOSABB megmondja, hogy a narancsbőr lehet legyőzni!

Először a jó hír: csökkenése a cellulitisz egy orvosi szempontból biztonságos. Szép, valami más. Még a karcsú nők, sem a férfiak nem biztonságos a narancsbőr. Horpadás lehet kialakítani, akár a láb vagy a Fenék, has, karok. A következő tippek lehet harcolni narancsbőr:

A harcot a narancsbőr: az Egészséges étrend

foto1Nem csoda, hogy azt mondják: az vagy, amit megeszel. A abban az esetben, Narancs, a rossz táplálkozás, a bőr nem ritkán hibás. Harcolni akarsz cellulit vagy megelőzés egy kiegyensúlyozott étrend különösen fontos.

Túl sok zsír, cukor, só hozzájárul ahhoz, hogy a lerakódás a kövér, vagy vizet a bőr. Ez a levél csúnya horpadás fordul elő. Szóval, megtagadja különösen Édes, Zsíros, elfog inkább gyümölcsöt, zöldséget. A C-Vitamin gazdag kiwi fajták, mint a piros paprika különösen alkalmas, mert serkenti a zsír anyagcserét.

Harc a narancsbőr: igyál sok folyadékot

Még akkor is, ha ásítasz ezen a ponton, hogy „hallottam már 100-Szor.” A harc a narancsbőr sokat Inni, amellett, hogy az egészséges táplálkozás különösen fontos. Két-három liter víz vagy cukrozatlan teát kell. A magas folyadékbevitel lesz a toxinok, mérgező anyagok születnek ki a szervezetből. A bőr úgy néz ki, kövér ezáltal. Gyümölcslevek vagy üdítő tabu, a magas cukor tartalma hozzájárul a narancshéj.

Narancsbőr elleni harc: zuhany

Egy hideg zuhany segíthet a harcot a narancsbőr nagyon hasznos. A váltakozás hideg-meleg víz serkenti a vérkeringést. Ezen túlmenően, a zsír-anyagcsere fokozott. Jobb kapcsolót háromszor között, hideg-meleg. Az eljárás mindig hideg vizet, hogy befejezze.

Narancsbőr elleni harc: a sport kéne

Szintén a téma a „küzdelem a narancsbőr” nélkül semmi sport. Hiánya miatt, a mozgás, a majmok pihentető az izmok. Ezen kívül a vérkeringést, ami viszont befolyásolja az anyagcsere, csökken. Elleni narancshéj kombinációja, kardio, erő képzés ideális. Állóképességi sportok, mint a Futás, séta vagy biciklizés az eső zsírt éget. Erősítő edzés épít izmot, majd a hangok lehetőséget a kötőszövet. Ki fél, hogy a rezgés során a Távon gyengíti a kötőszövet még Úszás, Aqua fitness nagyon hatékony a narancsbőr egy gyilkos.

A harcot a narancsbőr: masszázs

Azt akarod, hogy a masszázs egy narancshéj csak úgy elsétálni? Ez nem ilyen egyszerű, de a rendszeres masszázs is nagyon harcot a narancsbőr. Csak külön a bőr között a hüvelykujj, mutatóujj csipet ismét emelkedni esik. Olyan hatékony, mint a masszázs, kesztyű, ecsetek ecset vagy durva szivacs érintett a kör egy formáját Képviselik, masszázs. Serkenti a vérkeringést, majd a hangok lehetőséget a bőr.

foto2

A harcot a narancsbőr: nyirokkeringés

Szenvednek a bőr alatt, nagyon hangsúlyos narancssárga, s mindent megpróbált, hogy harc narancsbőr? Akkor talán segíthet nyirokkeringés. Gyakran eldugult nyirok rendszer az oka a narancsbőr. Egy profi masszőr vagy gyógytornász oldjuk fel a stagnálás. Káros anyagok a bőr ismét eltávolíthatók. Tápanyagok optimális aufgeno.

Harc a cellulitisz: a hazai jogorvoslati segít

A gyógyszertár sok krémek, gélek ellen, narancsbőr megtalálható. Gyakran azonban ezek a drágák, azok hatékonysága megkérdőjelezhető. Van egy olcsó alternatívát a nagy hazai jogorvoslat a kávézacc. Csak hideg, vagy meleg kávét adta ki a beállítás a csípő, nem feszes, a film, azonban a pakolás. Hagyjuk fél órán át meleg vízzel. Olyan gyakran, mint szeretném megismételni.

Narancsbőr elleni harc: a titok

Ezt a tanácsot közvetlenül nem küzd cellulit, de a narancs bőr vizuálisan már kevésbé. Tényleg használni egy tan, mert enyhén napbarnított bőr plumper működik! Fossa, így kevésbé feltűnő, mint „a lime panelek”.